Om oss som byggföretag

 

Vi tar även mindre renoveringar Göteborg. Hos snickare031 är alla kunder lika viktiga, stora som små.

Vi hjälper dig bl.a med:

· Renovering och ombyggnationer av villor, lägenheter och fritidshus.

· Köksmontering/renovering

· Badrum

· Finsnickerier

· Montagearbeten

· Altaner

· Mindre renoveringar i Göteborg

Genom samarbetsparters erbjuder vi även:

· Kakel- och klinkerarbeten

· Målning och tapetsering

· Tak och plåtarbeten

· VVS arbeten

· El arbeten

Vi hjälper gärna till, även med mindre renoveringar, i Göteborg.

Vi finns där även för de byggjobben som är lite mindre, som den stora byggföretagen inte vill ta. Vi är bra på mindre renoveringar Göteborg.

 

 

 

 

 

 

mindre renoveringar göteborg

Mindre renoveringar göteborg?

Vi kan även vara behjälpliga med andra byggjobb i Göteborg.

Takbyte i Göteborg med omnejd

En del refererar till taket som husets femte fasad men det gör inte taket som sådant rättvisa. Faktum är att takets beskyddande uppgift är ännu tuffare att upprätthålla än väggarnas. Att skydda huset från åverkan av väder och vind i vårt nordiska klimat med kraftigt regn, mycket snö och tidvis storm kräver både kompetent utfört arbete och inte minst korrekt material. Genom en avvägning av dels praktiska och dels estetiska aspekter, finns det flera olika typer av takbeklädnad att välja mellan.

Fasadbyten i Göteborg med omnejd

Ett fasadbyte kan göras av olika anledningar. Dels kan ni vilja förändra ert hus ur estetisk aspekt och dels kan ni ha behov av tilläggsisolering ur energisynpunkt. Att byta fasad från exempelvis tegel till trä eller ersätta gammal träpanel med ny och fräsch ger känslan av ett helt nytt hus. Hur viktig man än uppfattar den estetiska förbättringen är det inget mot den energimässiga förbättringen. Uppskattningsvis 20 procent av värmeeffektiviteten försvinner genom väggarna och en fasadrenovering är därför en investering i såväl miljö som ekonomi. Det finns många olika typer av såväl fasadmaterial som isolermaterial att välja mellan.

Möbelsnickerier med mera

I vårt snickeri tillverkar vi bland annat fönsterbrädor, platsbyggda bokhyllor, garderober samt övriga förvaringslösningar. Våra kunder är dels arkitekter och dels medvetna privatpersoner. Vi levererar helhetslösningar – från ide till färdig montering. Produktionsmässigt använder vi endast maskiner, verktyg och material av högsta kvalitet för att säkerställa ett felfritt resultat.